Mūsų pagrindinis renginys

Controlling im Baltikum

Sveiki apsilankę tarptautiniame Kontrolerių puslapyje!

Tarptautinę Kontrolerių sąjungą sudaro daugiau nei 6000 narių iš vokiškai šnekančių šalių. Kontrolingą praktikuoja mažos, vidutinės bei didelės firmos.

1975 metais įsikūrusi Sąjunga suveda Kontrolerius, plečia jų akiratį Kontrolingo filosofijoje bei jos vartojime, dalijasi kiekvieno patirtimi bei kelia savo narių kvalifikaciją. Kiekvienas jos narys yra sąjungoje sukauptų ekonominių kompetencijų bei jos interesų atstovas ir platintojas. Šios Sąjungos pagrindinis tikslas, kad vyktų patirties pasikeitimas bei aktyvus bendravimas tarp narių, taip pat į ateitį orientuotų temų aptarimas.

Valdyba:

• ICV-pirmininkas yra Siegfried Gänßlen, valdybos narys kompanijoje Hansgrohe AG, Schiltach’o mieste, Vokietija
  • ICV pirmininko pavaduotojas yra Prof. Dr. Heimo Losbichler, Campus-Vadovas aukštesniojoje profesinėje mokykloje Steyr (Austrija).
Questions, proposals and ideas you may send to the Executive Secretary Conrad Günther (E-mail: mailto:c.guenther@controllerverein.de).